17 Mart 2012 Cumartesi

Dark Shadows

Sonunda Tim Burton amcamız bize çok seveceğimizi düşündüğüm bir film ile döndü! Tim Burton her seferinde dile getirdiğim gibi zekasına ve yeteneğine hayran olduğum bir adamdır ve yine Johnny Depp'li, Helena Bonhem Carter'lı her zamanki gibi gotik temada bir film yapmış, Dark Shadows.. Film daha önceden dizi olarak yayımlanmış bir proje. Hatta 1966-1971 yılları arasında 5 sene boyunca oynamış. 
Hikayemiz şöyle, Barnabas Collins, köklü bir İngiliz ailesinin oğludur. Victoria Winters ile olan büyük aşkını kıskanan bir cadının yaptığı büyü yüzünden, vampire dönüşür ve bir tabut içinde lanetlenmiş olarak toprak altına gömülür. Tam 200 yıl sonra, şans eseri tabut bulunur ve Collins, çağdışı bir vampir olarak hayata geri döner. Yaşadığı eve gitmeyi ve sevgilisini bulmayı amaçlayan Collins, kötü cadı Angelique'den kurtulabilecek midir?
Dark Shadows'ta çok fazla tanıdık yüz var. Demirbaşlar Johnny Depp ve Helena Bonhem Carter'ı geçersek, Hugo ile son zamanlarda adından sıkça bahsettiren geleceğin yıldızlarından olduğuna inandığım Chloe Grace Moretz'i evin kızı olarak görüyoruz. Bu kız gerçekten henüz 15 yaşında olmasına rağmen, oyunculuktaki yeteneğini çok güzel ispatlamış bir aktris. Geleceğinin de çok parlak olduğunu düşünüyorum. Bir diğer yeteneğimiz ise, Trainspotting'den çok iyi tanıdığımız, nam-ı diyar Sick Boy Johnny Lee Miller. Onu da ekranlarda görmeyeli uzun zaman olmuştu ve Tim Burton ile dönüş yapması gayet güzel olmuş. Michelle Pfeiffer'i evin annesi olarak, güzel oyuncu Eva Green'i ise, kötü kalpli seksi cadı olarak izleyeceğiz. Film 18 Mayıs'ta Türkiye'de de eş zamanlı gösterime girecek diye bekliyoruz. 

dark shadows official trailer (hd) | izlesene.com




Bir kaç tane de fotoğraf paylaşalım Dark Shadows setinden,



Bu da 1966 yapımı Dark Shadows ailesi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder