16 Eylül 2009 Çarşamba

Darbe




Öncelikle belirtmeliyim ki, Dakota Fanning gibi bir çocuk yıldız, bir daha ne zaman dünyaya gelir çok merak ediyorum. Tüm dünyanın gözünün önünde büyüyen ve büyüdükçe kendine daha fazla hayran bırakan, geleceği inanılmaz parlak bir oyuncu.




Telekinetik güçleri olan bir grup insan, ''şirket'' adındaki kendilerini kobay olarak kullanan birlikten saklanmaktadır. Fakat bir gün işler çığırından çıkınca serbest olanlar olarak bir araya gelip şirkete son vermek zorunda olduklarını fark ederler. Çünkü işin ucunda ölümleri söz konusudur.


Filmimizden buram buram ''Heroes'' kokuları geliyor. Şirketten kaçan telekinetik güçlü insanlar, geleceği görenler, geçmişi görenler, nesneleri hareket ettirebilenler, aklınıza gelen her tip var. Hepsi de çok belli ki Heroes dizisinden esinlenmiş. Fakat yine de efektler olsun, filmin heyecanı olsun oldukça yerinde. Sadece biraz daha orjinal olunsa, daha güzel olabilirmiş.


Filmde en çok dikkatimi çeken karakter - Dakota Fanning'den sonra- çığlıkları ile insanları öldüren, camları patlatan Çin'li aile oldu. Ne zaman ki gözlüklerini çıkartıp inanılmaz itici bir şekile bürünüp çığlık attıklarında, gülmekten kendimi alamadım. Fena bir film değil, izlerseniz bir şey kaybetmezsiniz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder