18 Nisan 2011 Pazartesi

Aşk Sarhoşu



Elimizde çok güzel bir romantik komedi var :)
Bir süredir aklımda aşk sarhoşu'nu izlemek. Jake Gyllenhaal ve Anne Hathaway'in başrollerini paylaştığı film oyuncular itibariyle baya ilgimi çekmişti. Doğru bir tercihmiş, çok eğlenceli bir filmdi :)

Jamie tam bir kadın düşkünü, zeki, çekici ve yakışıklı bir erkektir. En son işinden patronun sevgilisiyle depoda seviştiği için kovulur ve kendini yeni bir işe adar; ilaç satmak. Pfizer ilaç şirketine girip, eğitimden sonra ilaç satımı için Ohio'ya gider. Saçma sapan ilacları satmaya çalışırken Viagra ile tanışır ve bir anda işler değişir. Aynı zamanda bu satışlar için en büyük silahı, zekası ve seksiliğidir. Çünkü bu kadın düşkünü adam hayatında hiç bir kadına değer vermemiş, sadece seks amaçlı birliktelikler yaşamış ama bu şekilde de bütün amaçlarını halledebilmiştir, ta ki Meggie ile tanışana kadar.

Aslında Meggie de ondan aynısını istemektedir. Sadece sevişecekleri, hiç bir bağlanma olmayacağı ertesi gün birbirilerine trip atmayacakları bir ilişki. Meggie'nin aslında bunun için bir sebebi vardır fakat Jamie ilk kez kendini birine kaptırmak üzereyken, onu bırakabilecek midir?

Baştan söyleyeyim, filmde inanılmaz derecede açık şekilde sevişme sahneleri var. Bütün film boyunca Anne Hatthaway'in göğüslerini ve Jake Gyllnhaal'ın da poposunu görüyoruz. Bu filmden sonra da zaten magazin dergilerine baya kapak oldular :)




Filmin müzikleri harika. Fatboy Slim - Praise You'dan Belinde Carlisle - Heaven is a place on Earth'e, The Kinks - A well respected man'dan Bob Dylan - Standing in the doorway'e kadar harika müzikler tam can alıcı sahnelerde insanın yüreğini ısıtıyor.

Oyunculuğa zaten sözüm yok . Ben Jake'i de Anne'i de çok beğenirim. İkisinin de kimyası gerçekten çok güzel uyuşmuş.

Kısacası, tavsiye edebileceğim hoş bir romantik komedi :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder