17 Ağustos 2009 Pazartesi

Lütfen başa sarın




Filmimizin adı Lütfen başa sarın, yani Be kind rewind. Bir Jack Black filmi tabi ki çok eğlenceli bir film :) Jack Black'in olduğu bütün filmler zaten eğlenceli olmak zorunda gibi bir kavram oluştu artık. Gerçekten çok beğendiğim bir oyuncu.


Yüzyıllık bir apartmanda yaşayan ve bir kaset dükkanı olan Elroy Fletcher'ın ( Danny Glover ) dükkanı artık iflas etmek üzeredir ayrıca belediye de apartmanın yaşından dolayı orayı yıkmayı düşünmektedir. Bunun üzerine bir keşif gezisine çıkmaya karar veren bay Fletcher dükkanı yardımcısı Mike ( Mos Def ) 'a bırakır. Fakat Mike'a baş belası arkadaşı Jerry'i (Jack Black) dükkandan uzak tutmasını tembih eder.


Jerry elektrik işleriyle uğraşan, karavanda yaşayan boş bir adamdır ve bir akşam elektrik trafosunu sabote etmeye gittiğinde yüksek dozda elektrikten çarpılarak, manyetik enerji dolar. Ertesi gün dükkana gittiğinde dükkandaki bütün kasetleri bir şekilde enerjisi yüzünden çeker ve tüm kasetler boşalır. Bütün eğlence bundan sonra başlar zaten. Gelen tüm müşterilerin istedikleri filmleri kendileri çekmeye başlayan Jerry ve Mike Hayalet avcıları, Aslan Kral, Robocopp gibi bir çok filmi başrollerinde kendileri oynamak üzere tekrar çekmeye başlarlar.

Tabi bundan sonrası inanılmaz eğlenceli olur :)


Eğlenmek için gerçekten oturup izlenesi bir film, Jack Black'in olduğu filmler zaten beni her zaman güldürür mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Mos Def'in de oyunculuğu gerçekten izlemeye değer. Çok konuştum sanırım -.-

1 yorum: