25 Ekim 2009 Pazar

Jennifer's Body


Jennifer's Body.. Türkçe'ye Kana Susadım olarak çevilmiş. Ama ne yalan söyleyeyim çevirilen o kadar aptalca isime göre bu filmin konseptine oldukça uymuş o yüzden bu sefer eleştirmeyeceğim çevirmenleri :)
Filmimizin başrol oyuncusu, Dünyanın en seksi kadınlarından, Angelina'nın tahtına aday, güzeller güzeli Megan Fox.
Devil's Kettle isminde küçük bir kasabada yaşayan Jennifer, kasabanın en güzel ve popüler kızıdır. En yakın arkadaşı Needy ise, bir o kadar asosyal, sade ve sıradan bir kızdır. Bir akşam kasabaya Low shoulder isinde bir müzik grubunun geleceğini öğrenen Jennifer, Needy'i de alarak grubu dinlemeye gider. Asıl amacı, grubun vokaliyle güzel bir gece geçirmektir. Fakat işler hiç de umduğu gibi gitmez. Gittikleri gece kulübünde çıkan yangın sonucu he yer mahşer yerine döner. Needy ve Jennifer mekandan kaçarlar fakat Jennifer olayın şokuna girmiştir. Bu şok anından yararlanan grubun vokali (Adam Broody) onu arabaya atıp Needy'nin gözleri önünde mekandan uzaklaştırır.

Satanist çıkan grup elemanlar o gece Jennifer'ı şeytana kurban ederler fakat bir yerde hataları vardır ki o da bakire sandıkları Jen, aslında bekaretini henüz ortaokuldayken kaybetmiştir. Bu büyük hata yüzünden, aslında Jennifer şeytana kurban değil, ona bir beden olmuştur ve Jennifer artık şeytana dönüşmüştür. Fakat o kadar güzel bir şeytandır ki, karnını doyurmakta da hiç bir problem çekmez çünkü okulundaki tüm erkekler kendisi için zaten yanıp tutuşmaktadır.

Artık her şey en yakın arkadaşının elindedir.. Ya en sevdiği dostunu durduracak ya da kasabadaki tüm erkeklerin - kendi erkek arkadaşı dahil - yenmesine göz yumacaktır..

Şahsen filmi gerçekten beğendim. Yer yer insanı gülümseten, yer yer geren sahneleri var. Hele Needy ve erkek arkadaşı Chip'in seks yaptığı sahnede geçen muhabbet bütün sinemanın kahkahalar atmasına sebep oldu :)

Megan Fox oynuyor diye abartıyorum sanmayın, sonuçta zaten klasik bir şeytan çarpması hikayesi var sadece daha değişik yorumlanışı. Ama izlenmeyecek bir film değil, hele Megan Fox varken :)

Not: Megan Fox'un şeytan olduğu sıradaki bir kaç fotoğrafını koymak istiyorum, belki daha çok ilginizi çekebilir :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder